Piatra Naturala Header​ Locul unde o simpla PIATRA devine opera de arta!


Dragi prieteni, sa aveti un Craciun de poveste, sa traiti povesti frumoase, iar Noul An sa va aduca provocari minunate si impliniri asa cum va doriti! 
LA MULTI ANI!
 
Noi, prieteni dragi, va multumim ca ne-ati acordat incredere pe parcursul anului 2017, ca ne-ati ales pentru a fi parte din implinirea proiectelor dvoastra si speram ca si in 2018 sa legam cat mai multe prietenii cu cei care ne veti alege pentru a va fi suport in realizarea visurilor voastre.
Iar pana atunci, vom lua si noi o vacanta binemeritata , in perioada 22.12.2017- 07.01.2018. Va asteptam din nou, cu drag, incepand din 08.01.2018
 
Cu sediul principal in Cluj Napoca si cu depozite si centre de prelucrare in Bucuresti, Timisoara, si Budapesta, ROCAS DECOR este unul dintre cei mai mari producatori si prelucratori de piatra din Romania si va pune la dispozitie o multitudine de materiale din piatra naturala cu aplicatii nelimitate la cele mai bune preturi.

Suntem prezenti si in Bistrita, Targu Mures, Alba Iulia, Brasov, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Pitesti, Suceava, Vaslui, Focsani, Iasi prin reprezentantii nostri, unde va asteptam cu o multime de produse, cu preturi competitive si calitate excelenta.

Va punem la dispozitie peste 300000 de mp de placaje marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, calcar din care prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, mese piatra naturala, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee, lavoare sau orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.


Custom

Piatra naturala
 

Custom

Piatra naturala
 
 

Custom

Piatra naturala
 

Custom

Piatra naturala
 
 

Custom

Piatra naturala
 

Custom

Cu multa pasiune pentru design si calitate, specialistii nostri aleg cu grija modele de piatra naturala din toate colturile lumii. Importam si prelucram piatra naturala sub diferite forme: marmura, granit, travertin, piatra decorativa, piatra pentru gradina, ardezie, mozaic.

Folosita din cele mai vechi timpuri, piatra naturala reprezinta combinatia ideala intre eleganta si durabilitate, marcand puternic spatiul in care este folosita printr-o ambianta unica si mereu actuala.

Cu ajutorul unei echipe puternice, formata din profesionisti pasionati de fiecare nou proiect si noua provocare, punem la dispozitia clientilor nostri servicii complete de consiliere, prelucrare, livrare si montaj in orice zona din tara.

Pentru proiecte cu adevarat unice, in echipa noastra gasiti sculptori in piatra naturala, care pot crea cu multa maiestrie modele unice de statui, seminee, lavoare, etc. pentru ca spatiul dumneavoastra sa devina asa cum l-ati visat.

Site-urile noastre va stau la dispozitie cu informatii concrete si complete.


Pentru cele mai complexe proiecte cu piatra naturala clientii nostri cauta cea mai buna calitate a pietrei si noi ca producator piatra naturala le oferim cea mai complexa gama de modele din piatra naturalatravertingranit si marmura. Pentru o mai buna distributie a produselor din piatra Rocas Decor are o retea de showroom-uri si francize in toata tara cu sediul central in Cluj Napoca. Cu un depozit piatra naturala suficient pentru a satisface toate cerintele clientilor nostri suntem una dintre cele mai bune firme care au cea mai mare gama de produse din piatra cu o mare cantitate de piatra pe stoc

Piatra naturala de la Rocas Decor este culeasa din toate colturile lumii. Importam piatra naturala sub diferite forme: marmura, granit, travertin, piatra reconstituita, piatra decorativa, piatra pentru gradina, bazalt, ardezie-slate, mozaic.
Cu ajutorul unor adevarati sculptori in piatra naturala, prelucram orice tip de piatra enumerata mai sus pentru ca baia, bucataria, gradina sau orice amenajare doriti sa construiti cu ajutorul pietrei naturale sa fie pe placul dumneavoastra.

 

Oferte promotionale