Piatra Naturala Header​ Locul unde o simpla PIATRA devine opera de arta!


Dragi prieteni, sa aveti un Craciun de poveste, sa traiti povesti frumoase, iar Noul An sa va aduca provocari minunate si impliniri asa cum va doriti! 
LA MULTI ANI!
 
Noi, prieteni dragi, va multumim ca ne-ati acordat incredere pe parcursul anului 2017, ca ne-ati ales pentru a fi parte din implinirea proiectelor dvoastra si speram ca si in 2018 sa legam cat mai multe prietenii cu cei care ne veti alege pentru a va fi suport in realizarea visurilor voastre.
Iar pana atunci, vom lua si noi o vacanta binemeritata , in perioada 22.12.2017- 07.01.2018. Va asteptam din nou, cu drag, incepand din 08.01.2018
 
Cu sediul principal in Cluj Napoca si cu depozite si centre de prelucrare in Bucuresti, Timisoara, si Budapesta, ROCAS DECOR este unul dintre cei mai mari producatori si prelucratori de piatra din Romania si va pune la dispozitie o multitudine de materiale din piatra naturala cu aplicatii nelimitate la cele mai bune preturi.

Suntem prezenti si in Bistrita, Targu Mures, Alba Iulia, Brasov, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Pitesti, Suceava, Vaslui, Focsani, Iasi prin reprezentantii nostri, unde va asteptam cu o multime de produse, cu preturi competitive si calitate excelenta.

Va punem la dispozitie peste 300000 de mp de placaje marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, calcar din care prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, mese piatra naturala, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee, lavoare sau orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.


Alba Iulia

Piatra Naturala Alba Iulia


ardezie slatePiatra naturala de la Rocas Decor este culeasa din toate colturile lumii.Importam piatra naturala sub diferite forme: granit Alba Iulia, travertin Alba Iulia, piatra reconstituita, piatra decorativa, piatra pentru gradina, bazalt, ardezie-slate, mozaic. Cu ajutorul unor adevarati sculptori in piatra naturala, prelucram orice tip de piatra enumerata mai sus pentru ca baia, bucataria, gradina sau orice amenajare doriti sa construiti cu ajutorul pietrei naturale sa fie pe placul dumneavoastra. Va asteptam la showroom-ul nostru de piatra naturala Alba-Iulia pentru numeroase oferte de granit , marmura, travertin numai in Alba-Iulia.

La noi veti gasi cea mai diversa gama de modele din piatra la cele mai bune preturi. Suntem o companie moderna aflata in crestere constanta si suntem suficient de ambitiosi pentru a ne face simtita prezenta in domeniul amenajarilor interioare si amenajarilor exterioare.

Avem placerea sa va prezentam o gama diversificata de modele de piatra naturala, pe care le avem pe stoc in depozitele noastre din Cluj Napoca, Bucuresti si Timisoara. Va asteptam pe site-urile noastre de piatra online pentru a alege modelele si culorile de piatra naturala de care aveti nevoie. Agentii nostri va pot oferi oferte de pret pentru fiecare categorie de produs in parte.

Suntem printre primii producatori de piatra naturala din Romania si va oferim cea mai buna calitate a pietrei la un pret promotional. Avem pe stoc produse din travertin, granit, marmura si piatra naturala interior si exterior